Hjem

Saturday 16 April 2011

Iphone 4 deksel designer

Det finnes mange ulike design for Iphone 4 deksel. I løpet av de kommende to ukene vil utvalget av iPhone 4 deksler øke betraktelig i vår nettbutikk. Det er 50-60 ulike deksler på vei inn på lager. Jobben med å gjøre disse tilgjengeligvil naturligvis ta litt tid, så her bør det følges med for å slå kloa i det man har lyst til å style telefonen sin med.

Blant designene som kommer kan vi nevne ”kortstokkdeksler” med f.eks hjerter dame, ace of spades for å nevne noen. Alle kortdekslene kommer i to utgaver (bakgrunnsfarger i sølv, eller gull) Det kommer noen flotte leopardmønstrede deksler, etter forespørsel fra kunder, det kommer også en del mer stilrene og enkle design, noen med diskrete, enkle mønstre eller strukturer.

Vi er for øvrig i gang med jobben å sikre oss autorisering for å selge et par velkjente, og meget gode merker. Den ene avtalen er i boks, men de er i ferd med å bytte distributør i Norge slik at det kan ta litt tid før varene er på plass. Det andre merket er en virkelig godbit, og vi håper at vi skal komme til enighet med leverandøren i løpet av uken og at varene vil bli tilgjengelig i vår nettbutikk i løpet av ikke alt for lang tid.

Kjøp iphone tilbehør og iphone 4 deksel idag

No comments:

Post a Comment