Hjem

Monday 4 April 2011

Ballkjoler- Hvorfor Ballkjoler Har Vært Så Populære

Ballkjoler- Ballkjoler har vært så populære i løpet av historie. Hvis man går tilbake i 13 århundre tallet, ser man at mange kvinner var betatt av ballkjoler.Fordi kroppen vistes penere. har vært på markdet for mange år. I løpet av 14 århundre ble maskeradeball holdt for å feire private arrangementer som bryllup. Det forandret seg fra private feiringer. Så nå har vi “karneval”. Maskeradeball har blitt en populær hendelse blant de mange som har temafester fra denne perioden. Fra fødselsdager, bryllup og til og med på markedsføring av hendelser har maskeradeball vært en inspirasjon.
Maskeradeball stammer fra Europa og ble tilpasset i USA de senere år, og det blir fortsatt feiret den dag i dag. Deltakere på slike fester har en tendens til å velge viktorianske kjoler og masker enn i fra andre perioder siden det ikke er noe bestemte temaer å følge.
Før du handler en ballkjole, sørg for å finne ut om festen skal være i fra en bestemt periode. Her er noen av temaene:

Victorian (midten og slutten av det 18. århundre) – viktoriansk ball er forbundet med korsetter og masker dekorert med fargerike fjær og steiner.
Edwardian – Ballkjole stiler av tidlig Edwardian perioden er lik de i fra den viktorianske tiden. Men maskene er mer konservative.
Middelalder / Gotisk – Kjoler er i mørke farger med enkle, hel dekkende masker. Gotiske kostymer er ikke så mye en gjengivelse av en periode, men mer en kostyme i en viss stil.

For å fullføre utseende i det bestemte temaet, velger du en maske som passer godt med kjolen din. Vanligvis er masker hjemmelaget og er laget av papp, dette vil legge et personlig preg på kostymet. Men nå finnes det ferdige masker tilgjengelig som er laget av både plast og papp. Hvis du ikke finner en maske som passer, så velg en som er komfortabel og samtidig lys. Hvis du skal velge en ballkjole så velg en som ser pen ut på din kropp og som er komfortabel.

Ballkjoler

No comments:

Post a Comment