Hjem

Wednesday 27 April 2011

Botox-Kjenner du de langsiktige bivirkningene av Botox

Kjenner du de langsiktige bivirkningene av Botox? Botox er veldig populært fordi det virker raskt og gjør en god jobb. Det er ikke billig, men brukervennligheten gjør den populær. Siden Botox ikke varer evig så er spørsmålet, er det noen bivirkninger hvis man bruker Botox i lang tid?
Botox fungerer vanligvis i flere måneder, og deretter må du få en ny injeksjon. Det er ingen tvil om at Botox fungerer, men hva skjer med de behandlede områdene hvis du bruker Botox år etter år?

Botox strammer opp musklene i ansiktet slik at rynkene forsvinner. Det har blitt så populært fordi ideen om å få en ansiktsløftning kan bli enda mer skremmende. Hvem ønsker å ha en operasjon i ansiktet? Ingen. Men vi ønsker alle resultatene. Vi ønsker alle et yngre ansikt som er bedre enn det vi har.

Jeg har alltid vært redd for tanken på å injisere gift i ansiktet mitt kun for å se bedre ut. Dette er en skremmende tanke. Vær ærlig, er dette ganske merkelig? Men det er ingen annen måte å gjøre det på enn en ansiktsløftning der du skjærer i ansiktet.
Den gode tingen er at Botox har vært i bruk siden syttitallet. Det skal gi oss nok erfaring og statistikk om bruken av dette stoffet. Men det har kun vært brukt som en ikke-kirurgisk ansiktsløftning de siste femten årene. For en undersøkelse av langsiktige virkninger så er ikke dette en stor tidsperiode.

Så langt viser studier at små mengder Botox ikke er skadelig på lang sikt. Vel, du kan tro det eller ikke. Kanskje spørsmålet ikke er relevant uansett. Du vil slutte å bruke Botox en dag i fremtiden uansett. Hvorfor? Fordi du blir eldre, og på et tidspunkt er ikke Botox sterkt nok lenger til å fjerne alle dine rynker. Da vil det siste alternativet være å ha en kirurgisk ansiktsløftning. Her kan du besøke websiden om Botox behandling. Hvis du er interessert i plastisk kirurgi ta en titt her

No comments:

Post a Comment