Hjem

Tuesday 28 June 2011

Badetøy-Rosa, finmasket nettingbikinisett



Badetøy tilbys av Lingeributikken.no. du kan kjøpe badetøy til laveste pris hos denne nettbutikken.
Tenk deg en rosa nettingbikini som gjør det som skal til for å fremheve figuren din. Du opplever hvordan bikinien fremhever din kroppsform slik at du får den gode følelsen


Kjøp badetøy hos Lingeributikken.no Pris er kun 124, -kr

Ipad Tilbehør-Ipad 2

IGadgets.no får stadig inn nytt og spennende utstyr til din iPad.

En god ting kan ikke sies for ofte – pass på dingsen din! Har du gått til anskaffelse av Ipad tilbehør, så er det en billig og lønnsom investering å gå til innkjøp av beskyttelse.


Det være seg en skjermbeskytter fra kr. 79 hos www.igadgets.no,

smartcover i ulike farger til kr. 319,-

hardcover i plast med valgmulighet for ulikt dekor fra kr. 179,-

myke deksler i silikon kr 159,- med flere fargevalg

myke etuier i flere utførelser og farger fra kr. 79,-

praktiske og stilige iPad-etuier med bordstativfunksjon, eller hva med et etui som enkelt lar seg montere i bilen – perfekt for lange bilturer med unger i baksetet… fra kr. 149,-

Uansett hvilken beskyttelse du velger, kan du regne med rask og god service hos www.igadgets.no.

Vi levere utstyr og tilbehør til din iPad og iPad2. Vi satser på kvalitet og god pris.

Gå til www.iGadgets.no for en trygg og god handel av ditt nye iPad tilbehør

www.iGadgets.no er drevet av Nordbakken Handel

Gastric Bypass- komplikasjoner etter en gastric bypass kirurgi

Det er mer med en gastric bypass operasjon enn bare å gjøre magen din mindre. Under gastric bypass kirurgi, blir en stor del av pasienten sin magen stiftet sammen, slik at den blir som en liten pose.

Når du får en gastric bypass operasjon, vil du ha en ny mage som bare tar omtrent tre spiseskjeer med mat om gangen. Når magesekken er redusert til størrelse med en valnøtt, trenger du å følge et fast kosthold. Dette er viktig, så her bør du følge legen sitt råd nøye. Hvis du ikke følger disse rådene kan det fort gå galt.

Kirurgen fjerner ikke noen del av magen eller andre vev når han utfører en gastric bypass operasjon. Denne operasjonen er den vanligste gastric bypass prosedyren som utføres i dag. I en annen mer komplisert gastric bypass operasjon, blir deler av magesekken fjernet. Dette er en relativt komplisert operasjon. Det er ikke alle som får slike operasjoner hos kirurger, dette er kun for de som er kraftig overvektig og som blir anbefalt dette av sin fastlege.

En undersøkelse blant pasienter som har utført en gastrisk bypass kirurgi, viser at over en femårsperiode vil pasienter mistet 58% av det de har som overvekt.

Når du spiser mat med mye søtningsprodukter eller mye sukker så vil dette føre til "dumping", dette er en reaksjon som kan oppstå etter gastric bypass operasjoner. Dumping syndrom oppstår når tynntarmen fylles for raskt med ufordøyd mat fra magen, dette kan skje etter en gastric bypass operasjon.

Andre vanlige komplikasjoner etter en gastric bypass kirurgi kan du få av enkelte matvarer, vitamin og mineral mangel, gallestein, blødende magesår, brokk og dehydrering. Det viktigste av alt er at etter en gastric bypass operasjon så har du en ny, liten mage å fylle. Du vil fort merke vekttap og at kroppen din fungerer bedre enn tidligere.

Wednesday 15 June 2011

Tannlege- Fakta Om Dårlig Ånde

Tannlege tips- Hvis du lider av kronisk alvorlig dårlig ånde, så er det viktig å finne årsaken til dette. Det er viktig at du finner en effektiv behandling for dette problemet.

Dårlig ånde får du av mange årsaker, inkludert dette:

• Bruk av tobakk. Hvis du røyker bør du slutte med dette. Din dårlige ånde kan skyldes andre årsaker også, men bruk av tobakk får du garantert dårlig ånde. Hvis du er klar for å slutte å røyke, bør du kontakte lege eller tannlege for råd og støtte.

• Hva du spiser, eller ikke spiser. Enkelte matvarer som for eksempel hvitløk vil bidra til dårlig ånde, men bare midlertidig. Når det tas opp i blodet vil lukten komme ut gjennom pusten, men lukten forblir inntil kroppen behandler maten, så det er ingen rask løsning på dette.

• Tørr munn. Hvis du har en ekstremt tørr munn, er det ikke nok spytt til å vaske bort overflødig matrester og bakterier, dette kan gi en ubehagelig lukt hvis de bygger seg opp i tennene dine.
• Infeksjoner. Dårlig ånde som kan komme av andre årsaker, kan tyde på en infeksjon andre steder på kroppen. Hvis du har kronisk dårlig ånde, og tannlegen utelukker eventuelle orale problemer. Da bør du kontakte lege for en vurdering av problemet. Dårlig ånde kan være et tegn på en rekke forhold, inkludert luftveisinfeksjoner, kronisk bihulebetennelse, bronkitt, diabetes eller lever og nyre problemer, så det er viktig og ikke ignorere problemet.

Den beste måten å forbedre dårlig ånde er å følge en grundig oral tannpleierutine. Du bør pusse tennene to ganger daglig og bruke tanntråd for å fjerne matrester og bakterier som kan forårsake dårlig ånde. Munnskyllevann vil bare forbedre dårlig ånde på kort sikt, og hvis du har et kronisk problem kan det hende at tannlegen foreslå medisiner som vil holde bakteriene i sjakk. Det er viktig at du tar en årlig sjekk hos din tannlege får å kontrollere tenner og tannkjøtt.

Din tannlege Eurodent.no

Thursday 2 June 2011

Ballkjoler- Fantastiske Ballkjoler Hos Lingeributikken

Hvis du er på jakt etter en fin og fantastisk ballkjole, da kan du ta en titt på Lingeributikken.no og se på de rimelige prisene og fine ballkjoler. Alle prisene er inkludert med MVA. For eksempel
se her:


Pen kjole med åpen rygg og halterneck.
-Kjolen har polstrede skåler, noe som gjør at man fint kan gå uten bh.
-Nydelig pyntet med paljetter under brystet og på båndet.
-Skjult glidelås i ryggen.

Lengde:
Small = 152 cm.
Medium = 155 cm.
Large = 157 cm.
XL = 157 cm.
2XL = 157 cm.
3XL = 157 cm.

Materiale: 100% lace polyester
Stretch: Nei
Foret: Ja
Vask: Rens

Det finnes mange ballkjoler i ulike priser og størrelser.
Hvis det finnes ikke noe annledning til å dra på en ballfest, da kanskje du har lyst til å kjøpe vanlige kjoler eller festkjoler?

Kjole med unik hals med stropp på venstre side.
-Kommer med avtagbart belte rundt midjen.
-Skjult glidelås på høyre side.
-Underkjole som er sydd i elastisk snor.

Lengde:
Small = 84 cm.
Medium = 89 cm.
Large = 89 cm.
XL = 89 cm.
2XL = 89 cm.
3XL = 89 cm.


Kjøp ballkjoler eller vanlige kjoler idag.

Tannlege – Lag en oversikt over hvilke krav du stiller til en tannlege

Det er viktig å finne en tannlege som du liker og har tro på. Men det finnes tannleger som utfører arbeid som ikke er nødvendig å gjøre. Det å finne en tannlege som tar vare på deg og dine tenner er veldig viktig. Det er faktisk ikke alltid like lett å finne en tannlege man kan stole på. Det er mange undersøkelser du kan gjøre for å finne den rette tannlegen.

Rådfør deg med venner, bekjente og kollegaer. En av de aller beste måtene for å finne en pålitelig tannlege på, er å spørre vennene dine i forhold til hvilken tannlege de bruker. De kan gi deg en forståelse om hvilket arbeid deres tannlege gir. Lag en liste over de dårlige tannlegene og de gode tannlegene, da vil du ha en god oversikt over hvilken tannlege som passer best for deg. Vanligvis vil folk bare gå til den første tannlegen de finner. Det er faktisk bedre å få personlige anbefalinger først, og deretter kontrollerer litt på egen hånd. Lag en liste av alternativene. Se igjennom listen basert på nettopp hva dine bekjente har fortalt deg. Når du har gjort dette kan du finne ut hvilken tannlege som passer best for deg.

Lag en oversikt over hvilke krav du stiller til en tannlege. Hvis du bare er ute etter en rutinesjekk eller en enkel puss, da vil en vanlig tannlege være bra nok. Når du har små barn, bør du kontrollere om din tannlege tar barn som pasienter. Hvis du søker etter kosmetisk arbeid, må du velge en tannlege som har spesialisert seg på kosmetisk tannbehandling. Noen kosmetiske tannleger vil sannsynligvis ikke gjøre tradisjonelt arbeid inkludert rot kanaler eller å trekke visdomstenner. Det er svært viktig å vurdere spesialiteter når du skal bestemme deg for en tannlege.

I tillegg bør du vurdere hvor tannlegen holder til. Hvis du kommer til å gå ofte, kan det være lurt å velge en tannlege som holder til i nærheten av hjemmet ditt.

Hvis du vil besøke tannlegen i lunsjpausen, da bør du velge en som er i nærheten av jobben din. du bør også undersøke om det er enkelt å få time. Selv om du sannsynligvis ikke kan bestille time med tannlegen, er det mulig å spørre resepsjonistene om når du får time. Det bør også være mulig å få månedlig nedbetalinger. Se på Internett, der vil du finne en god del informasjon.

Der vil du se om tannlegen har et bra rykte eller ikke. Men husk at ikke alt som står på Internett trenger å være sant.

Iphone tilbehør- Regnbue bumpere til iPhone 4!

Igadgets.no har fått inn nye iphone tilbehør varer. Regnbue bumpere til iPhone 4. De har nå fått inn årets store slager på dekselfronten i skeive kretser: Regnbue bumpere til iPhone 4!



Dette er en TPU-bumper i god kvalitet med bakplate i plast med regnbuemønster. Bumperrammen finnes i ulike farger, og vi har tatt den inn i hvit og sort. Dersom vi får respons på disse vil vi naturligvis utvide utvalget til å dekke alt våre kunder måtte ønske.

Dersom du ønsker å beskytte din telefon på en mer diskret måte er dette gjennomsiktige og klare dekselet en glimrende løsning.

Vi får snart også inn de populære Angry Birds-dekslene til både iPhone 4 og iPhone 3G(S).
Disse og alle våre andre deksler får du til gode priser. Så ikke vent til det er for sent å beskytte din telefon med å bestille et av våre kvalitetsdeksler.

Gå til www.iGadgets.no for en trygg og god handel av ditt nye iPhone 4 deksel!
www.iGadgets.no er drevet av Nordbakken Handel

Dersom du svaner noe i vår butikk så bruk kontaktskjema for å gi beskjed om dine ønsker, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Kjøp Ipad tilbehør