Hjem

Friday 18 March 2011

iPhone tilbehør– Hvordan Skal Man Oppnå Lengre Levetid

Mange har Iphone 4 i disse dagene og å kjøpe iphone 4 deksel og Iphone tilbehør er nødvendig.Gjennom denne artikkelserien skal du få en innføring i hvordan du kan oppnå lenger levetid for din yndlingsleke. Din iPhone 4 er en skjør sak som bør behandles pent, og det er derfor viktig å beskytte den på best mulig måte. I og med at en tur i jungelen av beskyttelsesutstyr ved første øyekast er forbeholdt en viderekommende bruker, skal vi forsøke å gi en kort beskrivelse av de ulike produktene du finner på dette markedet.
Les også:
Del 1: Materialvalg.
I denne delen av guiden ser vi på bumperen:
En bumper er en ramme som settes på din iPhone for å gi bedre grep og for beskyttelse mot støt. I og med at bumper-rammen er bredere enn selve telefonen vil ikke telefonen berøre plane underlag når man legger den fra seg. På den måten beskytter bumperen til en viss grad også mot riper og væsker. Beskyttelsen telefonen får fra en bumper er begrenset i og med at glasset, både på skjermen og baksiden, vil være eksponert for skader. Fordelen er at det er en meget diskret måte å beskytte telefonen på.
Bumpere kommer i likehet med veldig mye annet beskyttelsesutstyr til iPhone i et stort utvalg av kvaliteter og materialer.
Hos www.iGadgets.no finner du alt fra rimelige, enkle silikon bumpere til mer eksklusive lagdelte bumpere i polykarbonat med silkonforinger og det som per i dag er det heftigste markedet har å by på: Aluminiumsbumpere. Alt til meget konkurransedyktige priser.
Et tips ved bruk av bumper er å supplere med en tosidig skjermbeskytterpakke for beskyttelse av skjermen og telefonens bakside.

iGadgets.no er drevet av Nordbakken Handel
Vårt mål er å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss. Dette ønsker vi å oppnå med lave priser, gunstige fraktbetingelser, rask og pålitelig kundeservice og gode varer.
Lave priser skal vi oppnå ved direkte import fra fabrikker rundt omkring i verden. På denne måten unngår vi fordyrende mellomledd. Dette skal komme kundene våre til gode.
Gunstige fraktbetingelser har vi ved å tilby gratis frakt på ordre på over kr 100,- På ordre under dette beløpet følger vi Posten sine priser.
Vi pakker og sender varer daglig.
Vi ønsker at dere skal oppleve rask og pålitelig kundeservice. Vi etterstreber å gi tilbakemeldinger på henvendelser i løpet av 24 timer. Vi holder det vi lover, og skal etter beste evne imøtekomme kundenes ønsker.

Vi vil til enhver tid å tilby gode og spennende varer, med hovedfokus Iphone tilbehør til iPad tilbehør, iPhone 4 deksel, Samsung Galaxy Tab og Samsung Galaxy S. Dette skal vi oppnå gjennom hyppig kontakt med leverandører, følge trender i det store utlandet, samt gjennom ønsker og tips fra våre kunder.

www.iGadgets.no

No comments:

Post a Comment