Hjem

Tuesday 22 March 2011

Iphone 4 Deksel- Tilbehøret for beskyttelse av din iPhone

Funksjonen til et iPhone 4 deksel er å beskytte din telefon fra slag og riper, gi bedre grep på telefonen og ikke minst å skape identitet. I og med at veldig mange løper rundt med en iPhone er et deksel en måte å vise hvem du er. Deksler kommer i alle tenkelige og utenkelige design, så her er det bare å velge og vrake.

Den vanligste typen deksler du finner er bakdeksel der hovedfunksjonen er å beskytte baksiden og sidene på din telefon.

Du har også mer heldekkende deksler som også gir beskyttelse for store deler av forsiden av telefonen.

Du har mange materialer å velge blant. Deksler lages i silikon, TPU, plast, div metaller, karbon og sikkert veldig mye annet. I tillegg til kan du få for eksempel plastdeksler som er dekket med lær, tekstiler og en rekke andre materialer. En gjennomgang av materialene, og fordeler og ulemper ved de ulike typene finner du i del 1 av guiden.

www.iGadgets.no forsøker vi å ta inn en del unike design som kun selges i et eller to eksemplarer. Dette gjøres for at de av våre kunder som ønsker dette, ikke skal ”møte en annen på festen med like klær” som en selv.
Vi har også normal hyllevare slik som for eksempel kassett-deksler og S-line dekseler til iPhone 4iGadgets.no er drevet av Nordbakken Handel
Vårt mål er å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss. Dette ønsker vi å oppnå med lave priser, gunstige fraktbetingelser, rask og pålitelig kundeservice og gode varer.
Lave priser skal vi oppnå ved direkte import fra fabrikker rundt omkring i verden. På denne måten unngår vi fordyrende mellomledd. Dette skal komme kundene våre til gode.
Gunstige fraktbetingelser har vi ved å tilby gratis frakt på ordre på over kr 100,- På ordre under dette beløpet følger vi Posten sine priser.
Vi pakker og sender varer daglig.

Iphone tilbehør og Ipad tilbehør

No comments:

Post a Comment