Hjem

Monday 27 December 2010

Sexleketøy Som Øker Tilliten

Noen av sexleketøy for menn øker tilliten og komforten hos mennene.

Den vanligste av sexleketøy for menn er den mannlige onanistar. De kommer i en rekke former og størrelser. I utgangspunktet er de rørformede i struktur og laget av silikon eller lateks, dette for å etterligne skjeden til en kvinne. De er designet for å gi brukeren følelsen og friksjon han ville ha følt under samleie. Den mannlige onanistar er trygge og enkle å bruke. Disse kommer i forlokkende pakker slik at brukeren kan fantasere av populære pornostjerner og modeller. En annen type sexleketøy som er en variant av samme modell men som omfatter både anal og vaginal samleie alternativer.

Penisringer og penis utvidelser er sexleketøy for menn som har for mål å skjenke tillit. Mens penisforlenger er laget av silikon eller gummi for å holde følelsen av penis i live for kvinner, men penisring er kjent for å være laget av ulike materialer, silikon er den mest populære, metall varianter finnes også. Disse sexleketøy har blitt mer forlokkende ved tilsetning av vibrasjon funksjonen samt klitoris og anal stimulatorer. Forsiktighet bør tas ved bruk bruk eller strammeversjoner av disse kan resultere i brudd på blodårene i penis.

En annen populær sett av sexleketøy for menn er penis pumper. Disse pumpene er antatt å være i stand til å øke penis størrelse og ytelse. Penis blir satt inn i røret og det vil bli pumpet et vakum inn i rører, dette for at penis skal bli større og du vil få bedre utholdenhet. Dette kan ikke bli støttet av vitenskapelig legitimasjon, men har positive tilbakemeldinger av mange menn. Når du bruker sexleketøy som disse bør du være forsiktig slik at nivået av vakuum ikke blir for høyt, dette kan resultere i brudd i blodkar inne i penis.

Sexleketøy er tilgjengelig for menn som er på farten, ikke har nok tid til å gå på date eller er borte fra sin partner. Disse sexleketøy er bedre kalt oppblåsbare dukker. Dette er dukker blåst opp av luft, deres struktur ligner en menneskelig jente, hennes vagina og anus, dette vil gi seksuell nytelse for mannen. Disse dukkene kan ha vibrerende funksjoner for videre seksuell stimulering.

Noen menn liker andre sorter sexleketøy. Det kan hende han liker sexleketøy som rolige vibratorer eller prostata massasjeapparater.


No comments:

Post a Comment