Hjem

Friday 27 April 2012

Ipad tilbehør- Presentasjon av produkter hos IGadgets.no


Ipad tilbehør tilbys av IGadgets.no
iPad/iPad 2 - universal bilholder med sugekoppfeste
•God bilholder til iPad eller iPad 2
•Sugekoppfeste
Pris: 199,- kr



Myke etuier til iPad.

•Softbag til iPad
•Enkel og god oppbevaring
•Beskytter din iPad mot riper og støt mens du er på farten



iPad 2 deksel - TPU - Diskret sirkler
Kvalitetsdeksel i TPU til iPad 2
Beskytter din iPad mot slag og riper
Finnes på lager i rosa, transparent og lilla

Hvis du vil kjøpe flere ipad tilbehør produkter, bare klikk deg inn på Igadgets.no

Steder Å Besøke i Istanbul


Å dra på ferie som gruppereiser og å være turist i Istanbul er alltid en glede. Det er mange steder å besøke. Istanbul tiltrekker seg menn, kvinner og barn som liker å feriere i byen. Istanbul har en flyplass i Ataturk, som fungerer som en viktig portal for å fly inn og ut av byen. Det finnes også andre transportmidler som kan ta deg rundt i byen når du er der. Du kan for eksempel bruke tog, buss eller båt.

Shopping i Istanbul er en naturlig del av turismen. Det er mange kjøpesentre man kan besøke. Der kan du kjøpe det du trenger og ting som kan gjøre turen din minneverdig. Det er mange attraksjoner å oppdage som turist i Istanbul. Noen av de mest populære attraksjonene er Turkish Flavors, Hagia Sophia Museum, Daily Istanbul Tours,  Bitnya Day Tours, etc.

Det er mange vakre hotell i Istanbul. De fleste av dem ble bygget for veldig lenge siden, men de holder allikevel helt topp standard. Noen av de høyest rangerte hotellene er Hotel Amira, Sirkeci Konak Hotel, Witt Istanbul Suites, Basileus Hotel, Millennium Suites, og flere andre.
Det er også flere kritikerroste restauranter i Istanbul, blant annet Albura Kathisma, Pasazade Restaurant Ottoman Cuisin og Amedros Café and Restaurant.

Istanbul er er en stor provins i Tyrkia, med opptil 39 distrikter i 2009. Et av de mest kjente områdene er den historiske halvøya, som består av flere mindre distrikter. Den ligger på bredden av Golden Horn, som skiller den gamle bydelen fra den nordlige delen. Den historiske halvøya er også omringet av Marmarahavet i sør.

Å være turist i Istanbul kan være meget fornøyelig når du er godt informert. Du kan alltid booke hotellene dine gjennom diverse reisebyråer på internett.

Ta en titt på klasseturer her. 

Monday 23 April 2012

Kjoler- Hva er en stor klesstørrelse


Vanligvis er det vanskelig for store kvinner å finne kjoler som passer dem. Noen ganger må de ofre stil til fordel for festkjoler som passer dem. Noen kjøper de klærne som passer, selvom de ikke liker fargene eller mønsteret. Men det er noen designere og butikker som tilbyr store kjoler som samtidig er stilige. Men først må vi vite hva en stor størrelse er.

Hva er en stor klesstørrelse? Noen ganger kjenner ikke folk sin egen kroppstype, fordi det finnes flere store størrelser, og alle typene er forskjellige. Hvis du er stor, må du kjenne kroppstypen din og vite hvot du har ekstra fett, slik at du kan kjøpe en kjole basert på det.

Noen mennesker er overvektige og har rund kropp. Disse kvinnene har problemer med å finne kjoler som passer dem rundt livet. Folk med en sånn kropp ser rare ut hvis de har på seg trange klær. Hvis du er overvektig kan du kamuflere den store magen og runde figuren ved å kle deg i mørke farger. Du burde overveie å kle deg i farger som marineblått, smaragdgrønn eller mørk lilla. Ikke kle deg i store blomstermønstre. Vurder heller mønstere med tynne vertikale striper, siden det kan gi illusjonen av en tynnere kropp.


Noen folk er høyere enn gjennomsnittet. Disse folkene kan også ha problemer med å finne passende kjoler og må også se på kjoler i store størrelser. Du kan kompensere for den ekstra høyden ved å kle deg i lyse farger, som beige, gull, grå eller perlehvit. Ikke kle deg i mønstre med vertikale striper hvis du er høy. Korte kjoler med horisontale striper demper inntrykket av at du er så høy.

Noen kvinner har normal størrelse på overkroppen, men har brede hofter. Disse kvinnene har problemer med å finne bukser eller kjoler som kan kamuflere det.