Hjem

Friday 24 February 2012

Kosmetisk Tannpleie – Laser Kosmetisk tannbleking

Mange unngår kosmetisk Tannpleie , fordi de frykter å gå til tannlegen. Tanken på de kalde metallinstrumentene klemmer mot tennene og lukten av latexhansker og kirurgiske desinfeksjonsmidler er nok til å holde seg unna. For ikke å nevne den kalde ubehagelige atmosfæren som er der.

Nye lover i Europa og Storbritannia klassifiserer tannbleking som en kosmetisk prosedyre og ikke en tannlege prosedyre. Så nå har du mulighet til å spare penger og gjøre dette selv.
Du kan nå finne kosmetisk tannpleie studioer satt opp i de fleste områder som tilbyr laser tannbleking. Mange av disse studioene har en skjønnhetssalong som skaper et varmere og mer behagelig miljø for kunden.

Kosmetiske tannbleking betyr ikke at det skal være med laser, det finnes en rekke andre systemer du kan bruke. Avhengig av systemene du bruker så vil resultatene variere, nedenfor har jeg beskrevet lasermetodene mer i detalj for å hjelpe deg å gjøre et mer informativt valg, hvis dette er veien du ønsker å ta.

Laser Kosmetisk tannbleking

Som navnet sier så er denne typen bleking utført ved hjelp av en laser. Før behandlingen bør en konsultasjonstime bli gjennomført. Dette er for å avgjøre om du er egnet for laser bleking, om du ikke har noen store helseproblemer eller om du er gravide eller ammer. På dette stadiet vil en undersøkelse av munnen også bli gjort for å sørge for at det ikke er store problemer med tennene eller tannkjøttet.

Hvis alt er bra så kan man gå videre. Først vil teknikeren lage en oversikt over hvilken farge tennene dine skal få. Du skal da få et par beskyttende vernebriller som beskyttelse.
Et hylster blir deretter plassert inn i munnen. Dette er litt ubehagelig, men nødvendig for å få munnen vid åpen, dette vil gjøre det lettere å arbeide med tennene.


De vil da legge en tynn tyggegummibarriere rundt tannkjøttet for å beskytte tannkjøttet fra blekemiddelet. Blekekremen som vanligvis er en peroxide base gele, blir deretter smurt jevnt på overflaten av tennene.

Når du er i en komfortabel posisjon vil laserlyset være i en posisjon noen få millimeter fra tennene. Laseren virker ved å åpne porene i tennene slik at geleen trenger inn i tennene.


kosmetisk tannpleie

No comments:

Post a Comment